Nieuw: een uitgebreid kinderprogramma op CSI Eindhoven

CSI Eindhoven is één van de grootste paardenevenementen van Nederland. Jong en oud kan genieten van paardensport, entertainment en Brabantse gezelligheid. Voor de editie van dit jaar is er een uitgebreid kinderprogramma, zodat het ook voor de jonge bezoekers nóg leuker wordt!

Een Meet & Greet met onze Nederlandse topruiters is een droom voor vele jonge paardenliefhebbers en mag natuurlijk niet ontbreken op CSI Eindhoven. Iedere dag opnieuw heb je de kans om al je vragen te stellen, handtekeningen te verzamelen en zelfs op de foto te gaan met jouw idool.

Showtime met Kieffer
En ken jij Kieffer al? Dit grappig gestipte minipaardje geeft iedere dag een show en laat dan zien welke coole trucjes hij in huis heeft. En wanneer hij uitrust van zijn optredens, is hij te bewonderen bij de stand van SR Horseproducts op het entreeterrein.

Kom pony’s verzorgen
Heb je altijd al een pony willen verzorgen? Bij CSI Eindhoven kan dat! Iedere dag kun je in de SoSo Bixie Piste leren hoe je een pony verzorgd. De kinderen mogen dan zelf meedoen met het poetsen en knuffelen van deze pony’s.

Knutselen en schminken
Voor de creatievelingen is ook dit jaar weer een knutselhoek aanwezig, waar zij helemaal los kunnen gaan en de mooiste dingen kunnen maken. En natuurlijk niet te missen op CSI Eindhoven is de schminkbooth, waar je je prachtig kunt laten schminken en om kunt laten toveren tot een vlinder, prinses, eenhoorn..

Hoe groot is een paard?
Heb je geen idee van hoe groot een paard is? Ga dan eens naast de levensgrote afbeelding van het paard staan. Krijg een beeld van hoe machtig en groot een paard is en ga ermee op de foto als aandenken aan CSI Eindhoven. Want een paardensportevenement als CSI Eindhoven bezoek je niet iedere dag.

Mad Science en Phoxy
Tijdens CSI Eindhoven zijn er voor kinderen ook superleuke activiteiten buiten de paarden om. Je kunt je op vrijdag laten inspireren door de techniek en wetenschap van Mad Science. Hun gekke professoren verbazen je met hun leuke proeven en experimenten. En dat is niet het enige! Ben je een echte PSV-fan? Kom dan zaterdag een kijkje nemen op CSI Eindhoven want wij hebben voor de voetbalfans een leuke verassing. Niemand minder dan Phoxy, de mascotte van PSV, komt naar De Karpendonkse Plas, hij ziet zijn fans graag langskomen en gaat met liefde en plezier op de foto.

Het kinderprogramma van CSI Eindhoven heeft vermaak voor iedereen tijdens het Hemelvaartsweekend van 9 tot en met 12 mei. De toegang is gratis.