PARTNERS

PION Media 

Pions Media brengt jaarlijks in samenwerking met CSI Eindhoven het magazine JUMPER uit. Deze glossy verschijnt tijdens het evenement en heeft dit jaar een eerbetoon aan de heer Wim van der Leegte

Officiële hotelpartner Pullman Eindhoven Cocagne 

Pullman Eindhoven Cocagne is al jarenlang de officiële hotel partner van CSI Eindhoven. Meer informatie voor reserveringen vindt u hier

 XPRNCS

Sinds 2018 bieden sportorganisaties, festivals en concertorganisatoren op het online platform www.XPRNCS.com VIP Hospitality arrangementen aan voor ondernemers. Daarnaast biedt XPRNCS ook luxe, op maat gemaakte, VIP reizen aan naar internationale sport evenementen zoals Formule 1, Roland Garros of bijvoorbeeld Spaans of Engels topvoetbal! Graag gaan we met u in gesprek om de ultieme beleving (experience) te realiseren voor u en uw gasten.

In Business Network

In Business Network brengt bedrijven crossmediaal in beeld middels online- en offline mediamiddelen waaronder een printmagazine, E-magazine, platform waar dagelijks (zakelijk) nieuws wordt gebracht en partnerbijeenkomsten.
Bij In Business Network staan we voor zichtbaarheid en verbinden. Wij brengen uw bedrijf graag in beeld en in contact met de juiste zakelijke doelgroep. Dit doen we met het bestaande merk Brabant In Business (voor de zuidelijke provincies) en de merken Spanje In Business, Nederland In Business en AI In Business dat dit jaar gelanceerd zal worden.

LADIES DAY

Ladies Day Event

Dankzij onze partners kunnen de dames die deelnemen aan het Ladies Day Event genieten van kaviaar van Doyy bij aankomst en champagne van Jacquart. Ook worden er toffe prijzen ter beschikking gesteld voor de hoedenverkiezing dankzij Pijnenburg Juweliers en Sage & Ivy.

Gifts By Liz

Gifts by Liz is een strategisch instrument voor werkgevers en ondernemers om relaties op te bouwen met hun klanten en hun team, gebaseerd op professioneel begrip en respect. Dé creatieve sparringspartner op het gebied van bijzondere en gepersonaliseerde geschenken.