Sponsormogelijkheden

SPONSORMOGELIJKHEDEN

CSI Eindhoven, hét publieksevenement van Eindhoven, staat in 2024 weer op de kalender. Waar de internationale wereldtop en business elkaar vinden en verrijken. Met een rijke historie die teruggaat naar de eerste editie in 1949 is CSI Eindhoven met recht een Eindhovense traditie te noemen. De editie van dit jaar wordt extra speciaal en staat in het teken van de nagedachtenis aan Wim van der Leegte, de stille kracht achter dit event.

 

Aan de Karpendonkse Plas en middenin de Brainportregio Eindhoven is het tijdens het Hemelvaartsweekend, van 9 tot en met 12 mei, vier dagen lang genieten van internationale springsport. Met de spectaculaire en enige Van Grunsven Groep Derby van Nederland, de Wim van der Leegte Memorial Grand Prix, als afsluiting op zondagmiddag en diverse belangrijke rankingproeven ervaar je de paardensport op haar allerbest. Natuurlijk ontbreekt ook Ladies Day niet, een dag vol gezelligheid, mooie hoeden en extra entertainment.

 

Gratis entree voor het publiek zorgt voor een drukte van belang aan de piste en in het strodorp. Jong en oud maken kennis met paardensport, Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. De afgelopen edities verwelkomde CSI Eindhoven ongeveer 50.000 bezoekers per jaar. Naast de vele gezinnen met kinderen vinden ook topsport en business elkaar aan de Karpendonkse Plas. De mix van business, topsport en een enthousiast publiek zorgt voor een unieke uitstraling, en trekt zowel landelijk als internationaal veel aandacht.

 
Net zoals andere jaren kunnen wij weer rekenen op de steun van onze trouwe sponsoren, die graag gebruik maken van de hospitality- en exposuremogelijkheden die het internationale topsport evenement CSI Eindhoven met zich meebrengt. Wilt u uw merkbekendheid en -bereik ook naar een volgend niveau te tillen? Neem dan contact op met:
Judith Martens – Media & Partnerships
media@csi-eindhoven.nl
06 22 027 028

STANDMOGELIJKHEDEN

Een vernieuwd entreeterrein waar meer dan ooit geshopt kan worden is één van de upgrades van CSI Eindhoven. Daarnaast is er een uitgebreid kinderprogramma volop shows, pony’s knuffelen, meet & greet’s en andere activiteiten voor kinderen uit het gehele gezin.

 
Voor u als standhouder zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Stand op entreeterrein
  • Stand bij losrijdterrein
  • Stand bij VIP-ingang
  • Stand op VIP

Wij zorgen voor een diversiteit aan stands, een goede routing en sfeervolle opzet. Heeft u interesse in een stand? Neem dan contact op met:

Judith Martens – Media & Partnerships
media@csi-eindhoven.nl
06 22 027 028
 
Of bekijk hier de standbrochure.