Ladies Day belooft een schitterende dag te worden tijdens CSI Eindhoven

CSI Eindhoven staat al jarenlang bekend om de spectaculaire paardensport op de Karpendonkse Plas. Maar er is meer dan alleen paardensport, Ladies Day is daar een goed voorbeeld van. Deze traditionele dag vindt al bijna 30 jaar plaats tijdens CSI Eindhoven, altijd op Hemelvaartsdag, de eerste dag van het internationale paardensportconcours. Een dag die naast de paarden bekend staat om de vrouwen die met hun mooie hoeden flaneren over de Karpendonkse Plas.

Nieuw dit jaar is het speciale Ladies Day Event op de VIP-loge van CSI Eindhoven. Vanaf de tafels op de VIP-loge heb je exclusief zicht op de piste waar de internationale wereldtop voorbij gegaloppeerd komt. En daar blijft het niet bij. Bij binnenkomst wordt er kaviaar van Doyy geserveerd en staat er op iedere tafel van 5 personen een flesje Jacquart Champagne. Daarnaast word je verwend met een heerlijke lunch, drankjes en door onze special guest Danny Cordromp, ook wel bekend als Hertogin Victoria. Wanneer de paarden op stal staan, is het tijd om de voetjes van de vloer te halen met Dames Draaien Door. Wil je Ladies Day dit jaar als een VIP ervaren? Neem voor tickets contact op via info@csi-eindhoven.nl.

Zet je mooiste hoed op
Natuurlijk ontbreekt ook de hoedenverkiezing niet. Zowel de vrouwen in het publiek als op de VIP-loges maken kans om naast de eer, hele mooie prijzen te winnen. Denk aan producten van Pijnenburg Juwelier en Sage and Ivy. De bekendmaking wordt gedaan door niemand minder dan Danny Cordromp.

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen op Ladies Day
Er kan dit jaar meer geshopt worden dan anders, en op Ladies Day doen we er nóg een schepje bovenop. Struin langs de vele stands en kramen, en shop kleding, hoeden, sieraden, zonnebrillen, woonaccessoires… te veel om op te noemen. Wanneer je tussen de sport en het entertainment wilt genieten van lekker eten, een gezellige borrel of gewoon een kopje koffie kan dat ook.

Ook voor mannen
Voor wie dacht dat Ladies Day alleen voor vrouwen is heeft het fout, want Ladies Day is zeker ook voor mannen. Het is bovenal een superleuke dag die je niet mag missen. CSI Eindhoven biedt voor elk wat wils en is alle dagen gratis toegankelijk. Wie weet komt Bruce Springsteen ook nog naar Eindhoven om zijn dochter te supporten, die deelneemt aan de internationale springrubrieken..