Volop unieke netwerkgelegenheden op CSI Eindhoven

Combineer de internationale paardensport met hét zakelijke netwerk van regio Eindhoven, onder het genot van een heerlijke lunch en live entertainment. Wil je met vrienden, familie of collega’s een dag komen proeven van de sfeer en ambiance van CSI Eindhoven? Reserveer dan gauw je kaarten voor deze unieke netwerkgelegenheden op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Vanaf de tafels op de VIP-loge is er exclusief zicht op de piste waar de internationale wereldtop voorbij gegaloppeerd komt. CSI Eindhoven heeft een rijke historie die teruggaat naar de eerste editie in 1949, en is daardoor met recht een Eindhovense traditie te noemen. De editie van dit jaar wordt extra speciaal en staat in het teken ter nagedachtenis aan Wim van der Leegte, de stille kracht achter het evenement.

Ladies first
Speciaal voor de ‘Ladies van CSI Eindhoven’ trappen we dit jaar af met een netwerkevent voor dames. Ladies Day is al bijna 30 jaar een traditie op CSI Eindhoven. Zo staat deze dag onder andere bekend om de verkiezing van de mooiste hoed, waarvoor toffe prijzen te winnen zijn van onder andere Peijnenburg en Sage and Ivy.

Kaviaar en champagne
Het Ladies event gaat smaakvol start: bij binnenkomst wordt er kaviaar van Doyy geserveerd en staat er op iedere tafel van 5 personen een flesje Jacquart Champagne. Daarnaast word je verwend met een heerlijke lunch, drankjes en door onze special guests Danny Cordromp, ook wel bekend als Hertogin Victoria. Wanneer de paarden op stal staan, is het tijd om de voetjes van de vloer te halen met Dames Draaien Door. Wacht niet te lang met het scoren van tickets, de snelle beslissers betalen nu € 149,- incl. btw in plaats van € 199,- incl. btw.

Een goed gevulde vrijdag
De vrijdag is goed gevuld op het ontvangst terras met de Charmain’s Party en businessborrel van Eindhoven Business. Op deze dag is het een gezellig samenkomen van zakelijk Eindhoven. Natuurlijk kun je ook volop genieten van de paardensport, wordt er een heerlijke lunch verzorgd en dat op één van de grootste paardensportevenementen van Nederland: CSI Eindhoven.

Kracht door samenwerking
Op zaterdag staat de mix van business, topsport en gezelligheid centraal, en draait het om de door Wim van der Leegte bedachte slogan ‘Kracht door Samenwerking’. De spectaculaire en enige Derby van Nederland is hierbij één van de hoogtepunten. Tijdens deze Derby Day wordt op het VIP-terras een uniek netwerkevent georganiseerd waarbij het bedrijfsleven in de Brainport Regio kan genieten van de bijzondere sfeer en beleving van CSI Eindhoven. Dat alles aan de mooiste piste van Nederland, de Karpendonkse Plas.

Tijd voor een feestje
Na afloop van het sportprogramma is er nog genoeg te beleven voor de VIP-gasten van CSI Eindhoven. Iedere avond is er een gezellig feestje met live muziek en een DJ. Op donderdag komen de Dames Draaien Door en op vrijdag en zaterdag komt zangeres EVANDEE optreden. Dit nagenieten duurt tot circa 22.00 uur. Daarna wordt de afterparty voortgezet bij The Harbour Club; onze officiële restaurantpartner. Let op, alleen VIP-gasten van CSI Eindhoven hebben toegang.

Meer informatie
Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom! Kom je iets later? Geen Probleem; de lunch duurt tot 17.00 uur. Tot en met het einde van het sportprogramma zijn alle dranken inclusief. Voor tickets en overige vragen kun je mailen naar info@csi-eindhoven.nl of je kunt contact opnemen met Valentina Manders via 06 291 112 72. De kaarten kosten €199,- incl. btw.