CSI Eindhoven ook op tv en online te volgen

Het mooiste en beste beleef je de paardensport natuurlijk aan de piste. Waar de paarden voor je neus voorbij gegaloppeerd komen, je de band tussen ruiter en paard zelf kunt aanschouwen en waar je de spanning voelt die de topsport met zich meebrengt. CSI Eindhoven is alle dagen vrij toegankelijk voor publiek, waardoor een dagje paardensport voor veel mensen mogelijk is.

Wanneer je van 9 tot en met 12 mei niet in de gelegenheid bent om naar de Karpendonkse Plas te komen, hebben wij de oplossing om toch niets te hoeven missen! CSI Eindhoven is namelijk ook online en op TV te volgen.

Live op ClipMyHorse.TV
Dit jaar is CSI Eindhoven wederom wereldwijd live te volgen op www.ClipMyHorse.TV. Paardensport de klok rond, waar en wanneer je maar wilt! Download de ClipMyHorse.TV/FEI.TV app en stream je favoriete evenementen vanuit huis of onderweg. De livestream wordt verzorgd met commentaar, zodat je inzicht krijgt in de achtergrond van de ruiters en paarden. Op deze manier kun je CSI Eindhoven ook online op haar best beleven waar dan ook ter wereld.

CSI Eindhoven ook op Studio040 te zien             
Onder het motto de ‘Kracht door Samenwerking’, de slogan die door Wim van der Leegte is bedacht, hebben Studio040 en CSI Eindhoven de handen ineengeslagen. Studio040 is dé TV-zender van Eindhoven en in heel Nederland te bekijken. De twee hoofdrubrieken van CSI Eindhoven worden dit jaar voor het eerst live uitgezonden.
Het liefst verwelkomen we iedereen als bezoeker om de ruiters aan te moedigen op de Karpendonkse Plas, maar ben je verhinderd om te komen, dan is de Van Grunsven Groep Derby op zaterdag om 17.00 uur ook live te bekijken via Studio040. Natuurlijk ontbreekt ook de apotheose van CSI Eindhoven niet op tv. De afsluitende Grote Prijs, de Wim van der Leegte Memorial Grand Prix, op zondagmiddag 15.00 uur is de climax van het event met sport van het hoogste niveau.

Zo hoeft echt niemand iets te missen van CSI Eindhoven!

Foto’s Digishots