Veel media aandacht voor CSI Eindhoven

Het is alweer meer dan een week geleden dat Hessel Hoekstra de VDL Groep Grote Prijs van CSI Eindhoven won. Na afloop hebben diverse landelijke en regionale media aandacht geschonken aan CSI Eindhoven. Geniet nog een keer na van een fantastisch CSI Eindhoven!

Het Eindhovens Dagblad schreef uiteraard over de sportieve hoogtepunten, zoals de overwinning van Hoekstra. Maar ook over de overwinning van Aniek Diks in de Van Grunsven Groep Derby en het aansluitende afscheid van haar derbypaard Winston Jumper R. Het Brabants Dagblad was ook iedere dag aanwezig om verslag te doen vanaf de Karpendonkse Plas.

De topprestatie van Aniek Diks en Winston Jumper R in de Van Grunsven Groep Derby bleef ook de Telegraaf niet onopgemerkt. Vooral de leeftijd van Winston Jumper R was aanleiding voor een paginagroot artikel over toppaarden die op hoge leeftijd topprestaties leverden. Anky van Grunsven haalde in bijbehorende column ook nog de band tussen ruiter en paard aan om tot dit soort prestaties te komen.

Paardensportjournalist Jacob Melissen schonk ook aandacht aan het sportieve afscheid van Winston Jumper R in zijn column bij De Hoefslag. “Een schitterend gebaar, want wat is er mooier dan afscheid te nemen op het moment dat je net één van de belangrijkste zeges in je leven hebt weten te boeken? Soms denk je dat een tijd waarin op een prachtig moment afscheid genomen werd van een paard het respect ook voorgoed voorbij is. In Eindhoven is het tegendeel bewezen. Respect voor het paard bestaat nog steeds en we kunnen alleen maar hopen dat Winston Jumper R nog heel lang in de grazige weiden van zijn pensionering kan genieten.”

De lokale tv-zender Studio 040 legde vooral heel veel blije gezichten vast. Omroep Brabant gaf aandacht aan CSI Eindhoven in het programma Zinderend Zuiden.

Kun je geen genoeg krijgen van CSI Eindhoven? Lees dan nog eens de nieuwste uitgave van de Jumper, uitgegeven door PIONMedia.

Peter Slaats, Demi van Grunsven, Jens van Grunsven, Pion Steeg. Foto: CAMPION