Phoxy komt naar CSI Eindhoven

Phoxy, dé PSV-mascotte komt naar CSI Eindhoven! De vrolijke, grote, geliefde vos maakte recent al kennis met de paarden van Stoeterij Duyselshof en is helemaal klaar voor zijn optreden op CSI Eindhoven. Op zaterdag 11 mei is hij van 11.00 uur tot 13.30 uur op de Karpendonkse Plas.

Iedereen die wil, jong en oud, kan met Phoxy op de foto. De entree voor CSI Eindhoven is alle dagen gratis en naast het genieten van paardensport is er ook volop entertainment buiten de piste om. In de kinderpiste is het genieten van shows, springclinics, kür op muziek en Meet & Greet’s met jouw idolen. Bij de SoSo Kids Club kun je daarnaast knutselen, schminken, pony’s knuffelen en zo veel meer! Daarnaast is op vrijdag MadScience aanwezig, deze bijzondere professoren laten kinderen kennismaken met de geheimen van de wetenschap. Benieuwd hoe groot een paard écht is? Ga dan op de foto met het levensgrote afgebeelde paard VDL Groep Urane de Talma en de Olympische ruiter Leopold van Asten!

Kom het parcours verkennen!
Wist je dat op CSI Eindhoven de enige, internationale Derby van Nederland wordt verreden? Voorafgaand aan de Van Grunsven Groep Derby mag iedereen, het parcours verkennen dat de ruiters en paarden vervolgens gaan springen. Kom met eigen ogen deze indrukwekkende hindernissen aanschouwen op zaterdag 11 mei om 16.30 uur.

Phoxy tussen de paarden
Phoxy bracht recent een bezoek aan Stoeterij Duyselshof, waar hij kennis maakte met de paarden. De paarden en Phoxy bleken een goede match en dikke vrienden! Op ons instagramkanaal vind je de video’s van deze bijzondere ontmoetingen.

Phoxy
© Sharon Vandeput