De opbouw is van start, BHV zorgt voor vernieuwde uitstraling op CSI Eindhoven

De uitstraling van CSI Eindhoven is altijd toch wel het meest bijzondere aan het concours. Om van een vrij kaal en leeg park zo’n groot, bruisend evenement te maken is er veel aankleding nodig. Naast de prachtige locatie aan het water, geven de tenten van BHV Expo Groep CSI Eindhoven het kenmerkende gezicht. Inmiddels is de opbouw in volle gang én krijgt CSI Eindhoven een vernieuwde uitstraling..

Al heel wat jaar is BHV betrokken bij CSI Eindhoven en zorgen ze ervoor dat het evenement er prachtig uitziet. “Al meer dan 20 jaar zijn wij leverancier voor CSI Eindhoven”, wordt met trots verteld door Ben Gommers van BHV Expo Groep. “CSI Eindhoven is een heel mooi evenement met een unieke opstelling midden in de stad en er hangt een hele gezellige sfeer omdat het vrij compact is. Het is uniek in zijn soort omdat het ook op een graspiste is, zoiets vind je bijna niet in Nederland”, aldus Ben.

CSI Eindhoven pakt groots uit met een nieuwe VIP-tent
De VIP-tent van CSI Eindhoven ziet er altijd prachtig uit. Toch is Ben Gommers van BHV Expo Groep kritisch. “De tent werd wat oubollig, maar daar hebben wij iets op gevonden”, vertelt hij enthousiast. “Dit jaar komen we met een luxere versie dan dat er voorheen stond, deze heeft automatische zeilen, de tent is hoger, breder en er is daarom ook meer volume, het ziet er simpelweg gewoon een stuk strakker uit”, vertelt hij. En ondanks dat de nieuwe tent groter is en meer ruimte biedt aan VIP-gasten, zijn alle skyboxen en VIP-tafels op de loges al uitverkocht twee weken voor CSI Eindhoven!

Totaalleverancier
BHV Expo Groep is voor evenement de specialist op het gebied van tenten, tribunes, loges en standbouw, daarmee is BHV een echte totaalleverancier en kan evenementen (klein of groot) volledig verzorgen. BHV is flexibel, servicegericht en denkt in oplossingen. Ze houden van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor zij snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken. Wij zijn dan ook erg blij met een partner als BHV die ervoor zorgt dat CSI Eindhoven er ieder jaar weer fantastisch uitziet.  

Ben jij ook benieuwd naar de uitstraling van CSI Eindhoven en wil je niks missen van de topsport? Kom dan van 9 tot en met 12 mei een kijkje nemen op de Karpendonkse Plas! De toegang voor publiek is gratis, daarnaast hebben we nog enkele losse VIP-tickets te koop.