Na meerdere prijzen, nu een overwinning in de CSIYH Bazelmans AV Prix

Ze is geen onbekende op CSI Eindhoven en Ines van den Bosch wist de afgelopen dagen al meerdere malen in de prijzen te rijden. Zojuist won zij de CSIYH Youngster Tour Bazelmans AV Prix. “Het ging erg lekker, van hindernis één naar twee ging het eigenlijk al heel vlot”,  constateerde de belgische winnares.

De zevenjarige merrie Paris van de Berghoeve, een nakomeling van Quickly de Kreisker, is pas een jaar onder het zadel van Ines. “Ik ben onmiddellijk verliefd geworden op haar persoonlijkheid, zij wil echt nul springen en voor de prijs gaan.” Een rubriek direct op tijd betekent vlot starten en nog vlotter eindigen. En dat deden ze. Als een van de laatste deelnemers kwam van den Bosch aan start. Zij wist de leiding over te nemen van de Amerikaanse Michael Hughes met zijn hengst First Du Murger (v. Kannan). Kort achter hem staat Deense Philippa Wildfang Linde met de ruin Sohn der Erde K (v. Salz der Erde), Leopold van Asten met VDL Groep Kirby (v. Do Spiritivo), Dominique Hendrickx met Qallas de Septon (v. Vido D’Arsouilles) en Janika Sprunger met Kinmar Scarlett.

Ines van den Bosch is in vorm, aangezien ze gisteren ook al een vierde en zesde plaats behaalde met haar ander paard Go Go. “Ik ben eigenlijk hierheen gekomen voor de derby morgen, daar focus ik me compleet op en dat is wel mijn einddoel.” Na veel derby-trainingen en een goed gevoel na vandaag, maakt ook Ines zich op voor de Van Grunsven Groep Derby van morgenmiddag. Net zoals Leopold van Asten, Aniek Diks en Wout-Jan van der Schans.

1. Ines van den Bosch met Paris van de Berghoeve
2. Michael Hughes met First Du Murger
3. Philippa Wildfang Linde met Sohn der Erde K
4. Leopold van Asten met VDL Groep Kirby
5. Dominique Hendrickx met Qallas de Septon
6. Jaika Sprunger met Kinmar Scarlett

Ines van den Bosch – Paris van de Berghoeve CSI Eindhoven 2022 © DigiShots