En dat is twee voor Piet van Aarle en Anyway in de Piet Klerkx Prix

De laatste rubriek van vandaag, de Piet Klerkx Prix, viel ten prooi aan Piet van Aarle. Voor de tweede maal was hij met zijn paard Anyway alle concurrentie te snel af en klonk opnieuw het Wilhelmus voor deze jonge, strijdlustige ruiter.

“Dit is heel mooi!”, aldus een zeer blije Piet van Aarle. “Ik ben veel meer tevreden dan gisteren, ik reed met een hoger tempo, de afstanden waren beter waardoor mijn paard ook nog beter kon springen.” Ondanks dat, was het resultaat hetzelfde, namelijk de eerste plaats. Sommige ruiters dromen ervan om ooit een rubriek op CSI Eindhoven te winnen, Piet van Aarle weet dit tijdens zijn eerste CSI gewoon al twee keer te doen. En morgen? “Ga ik hetzelfde rijden en het gewoon weer proberen.” Zal een hattrick haalbaar zijn?

Van Aarle kreeg de winst niet cadeau, er werd flink gestreden om de prijzen in het parcours over 1.20m direct op tijd. Lio Lamers was zo’n twee seconden langzamer met het paard Charming Edition, nipt gevolgd door Kessy van Berlo met Fostaro. Op de vierde plaats vinden we de pas 13-jarige Yoni van Santvoort met Kinky Girl. Eerder dit weekend wist Yoni van Santvoort al twee keer de zesde plaats te bezetten. Vijfde werd Sophie Steenbakkers met Perfect Color M.

De laatste rubriek van dag twee werd aangeboden door Piet Klerkx. Bij Piet Klerkx slaag je altijd. Ontdek de grootste collectie meubelen, van design tot kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren door talloze woonstijlen en de laatste trends. Ga naar www.pietklerkx.nl.

Uitslag