De jeugd heeft het podium in de CSI1* 1.35 Vakwerk Uitzendgroep

Dag 3 is van start! De eerste proef van vandaag was de Vakwerk Uitzendgroep Prix, een direct op tijd rubriek over 1.35m. Toon Ras was namens Vakwerk Uitzendgroep aanwezig, een van de trouwe sponsoren van CSI Eindhoven.

Henk Linders had een mooie proef gebouwd deze ochtend. De top drie zat met een halve seconde verschil dicht bij elkaar. Dat de jeugd de toekomst heeft lieten zij ook vandaag weer zien. De winnaar Niels Bulthuis mag met zijn 21 jaar nog bij de jeugd worden gerekend net zoals de nummer twee, Siebe Leemans die vorige week 16 jaar is geworden. De nummer drie, Yoni van Santvoort, is met haar dertien jaar de jongste deelnemer van het veld.

Niels Bulthuis reed vanochtend VDL Groep Jennifer (v. Verdi Tn.) in de snelste tijd en foutloos rond. “Ik vond het een fijne rit, alles verliep lekker soepel en vloeiend.” De stalruiter van hoofdsponsor VDL Groep reed een nazaat uit de fokkerij van Stoeterij Duyselshof. Bulthuis schudde de hand met Leemans, die op een haar na achter hem staat. Siebe Leemans bereed de merrie Plopsa Blue Z (v. Plot Blue), waarmee hij gisteren de proef won. Yoni van Santvoort sluit aan in de rij. Met haar merrie Esprit (v. Sir Scandic) boekten ze al mooie resulaten en mag vandaag op het podium plaats nemen.

1. Niels Bulthuis met VDL Groep Jennifer
2. Siebe Leemans met Plopsa Blue Z
3. Yoni van Santvoort met Esprit
4. Rob Heijligers met Joint de Canabis van de Doornhoeve
5. Sally Hopkinson met Fadograaf
6. Aura Vasama met Fayot

Uitslag

Niels Bulthuis – VDL Groep Jennifer CSI Eindhoven 2022 © DigiShots