CSI Eindhoven is uitverkocht! Nieuwe, losse VIP-tickets in de verkoop

Nog nooit was de animo voor CSI Eindhoven zó groot, niet onder de ruiters en niet onder de VIP-gasten. Twee weken voor het evenement zijn alle VIP-tafels op de loge en Skyboxen uitverkocht! Maar niet getreurd, de toegang voor het publiek is net zoals andere jaren gratis én we hebben nieuwe, losse VIP-tickets in de verkoop.

Wil jij CSI Eindhoven als VIP-beleven? Dat kan! Vanaf vandaag zijn de losse tickets in de verkoop voor donderdag, vrijdag en zaterdag. De zondag is geheel uitverkocht. Als VIP-gast geniet je vanaf het terras van de internationale topsport en heb je vervolgens toegang tot de afterparty op de VIP-loge.

Voor de hospitality zijn dit jaar nieuwe concepten opgezet. Naast het bekende Derby Terras, tickets zonder vaste zitplek, drank en catering, maar met eersteklas zicht op de paardensport vanaf het gezellig terras, is er nu ook de mogelijkheid om all inclusive te genieten van de ambiance van het internationale topsportevenement CSI Eindhoven. Met deze tickets krijg je vanaf 13.00 uur:

  • Toegang tot het fantastische terras aan de piste
  • Drank tot en met het einde van het sportprogramma inbegrepen
  • Heerlijke lunch
  • Vaste zitplek
  • Toegang tot de afterparty op de VIP-loge

Donderdag 9 mei
Op donderdag is er het Ladies Day Event, deze al bijna 30 jaar oude traditie is uitgebreid met een exclusieve VIP-beleving. Kaviaar van Doyy, Jacquart Champagne, Oestermeisjes, een heerlijke lunch, Danny Cordromp als Hertogin Victoria en Dames Draaien Door.

Vrijdag 10 mei
Op vrijdag is uiteraard de welbekende borrel van Eindhoven Business, de mediapartner van CSI Eindhoven en uitgever van magazine Jumper. Daarnaast wordt de Chairman’s Party georganiseerd, waar nog tickets voor te verkrijgen zijn. Na het einde van het sportprogramma komt EVANDEE optreden, wat gegarandeerd een prachtige avond gaat worden.

Zaterdag 11 mei
Op zaterdag staat de mix van business, topsport en gezelligheid centraal, en draait het om de door Wim van der Leegte bedachte slogan ‘Kracht door Samenwerking’. De spectaculaire en enige Derby van Nederland is hierbij een van de hoogtepunten. Net zoals op vrijdagavond zorgt EVANDEE voor een fantastische afsluiting.

De kosten voor de tickets op donderdag zijn € 149,- inclusief btw, voor de tickets van vrijdag en zaterdag betaal je € 199,- inclusief btw. Je bestelt ze nu via onderstaande links.

Tickets Derby Terras
Tickets Ontvangst Terras