Programma CSI Eindhoven bekend

Het sportprogramma van CSI Eindhoven is gepubliceerd! Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei kun je vier dagen lang genieten van internationale springsport aan de mooiste piste van Nederland: de Karpendonkse Plas.

Met de spectaculaire en enige Van Grunsven Groep Derby van Nederland op zaterdag, de Wim van der Leegte Memorial Grand Prix als afsluiting op zondagmiddag en diverse belangrijke rankingproeven ervaar je de paardensport op haar allerbest. Natuurlijk ontbreekt ook Ladies Day niet, een dag vol gezelligheid, mooie hoeden en extra entertainment op donderdag 9 mei.

Vrije toegang voor het publiek zorgt voor een drukte van belang aan de piste en in het strodorp. Jong en oud maken kennis met paardensport, Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Met meer entertainment, een vernieuwd entreeterrein waar volop standhouders te vinden zijn en een uitgebreid kidsprogramma dat binnenkort bekend gemaakt wordt, belooft deze editie van CSI Eindhoven een van de mooiste ooit te worden.

Natuurlijk zijn de paarden en ruiters dé sterren van CSI Eindhoven, enkele grote namen hebben al toegezegd af te reizen naar de Karpendonkse Plas. Wie dat zijn, maken wij binnenkort bekend. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Programma
Meer info sport