Jong talent voorop in de CSI1* Biggelaar Groep Prix

Aan jong talent geen gebrek in de piste van Eindhoven. In de CSI1* 1.20m Biggelaar Groep Prix liet Piet van Aarle met zijn merrie Anyway (v. Arko’s Boy Z) bijna 50 deelnemers achter zich. “Eigenlijk ben ik niet heel zenuwachtig voor zo’n proef”, vertelt de jonge winnaar.

“Ik was snel, ik denk dat ik er goed bij zat, het enige was dat mijn afstanden niet altijd klopte, maar daar heeft mijn paard ons goed bij geholpen.” Toch was hij ruim een seconde los van zijn concurrentie. De pas 23-jarige Kessy van Berlo en Fostara (v. Azteca VDL) behaalde de tweede positie met bijna twee seconden voorsprong. De derde plaats was voor Roosje Brouwer met de pas zesjarige Lannebel (v. Come Il Faut). Zij werd gevolgd door Niels Bulthuis met VDL Groep Jennifer (v. Verdi Tn), Loni Lamers met Charming Edition (v. Namelus R) en Yoni van Santvoort met Kinky Girl (v. Alano).

De prijzen werden uitgereikt door de heer Biggelaar van Biggelaar Groep en zijn dochter. Benieuwd wat de jonge ruiters morgen gaan presteren? Kijk dan live op ClipMyHorse.tv of op de live uitslagen.

1. Piet Aarle met Anyway
2. Kessy van Berlo met Fostara
3. Roosje Brouwer met Lannebel
4. Niels Bulthuis met VDL Groep Jennifer
5. Loni Lamers met Charming Edition
6. Yoni van Santvoort met Kinky Girl

Piet van Aarle – Anyway CSI Eindhoven 2022 © DigiShots