CSI Eindhoven is hét familieuitje tijdens het Hemelvaartsweekend

Het kinderprogramma belooft veel voor de jongste bezoekers van CSI Eindhoven. Het gratis toegankelijke publieksevenement biedt naast genieten van de topsport, ook vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Wat dacht je van het ontmoeten van je idolen, pony’s knuffelen, knutselen, schminken, springclinics, Phoxy, Mad Science..?

Alle dagen is de SoSo Kids Club aanwezig waar kinderen volop kunnen knutselen, tekenen, spelletjes spelen én kunnen knuffelen met minipony’s. De creatievelingen kunnen helemaal losgaan en de mooiste dingen maken, de SoSo Kids Club heeft vanalles! Natuurlijk niet te missen op CSI Eindhoven is de schminkbooth, waar je je prachtig kunt laten schminken en om kunt laten toveren tot een vlinder, prinses, eenhoorn..

Kom pony’s verzorgen
Heb je altijd al een pony willen verzorgen? Bij CSI Eindhoven kan dat! Iedere dag kun je in de SoSo Bixie Piste leren hoe je een pony verzorgd. De kinderen mogen dan zelf meedoen met het poetsen en knuffelen van deze pony’s.

Clinics
Iedere dag hebben we een bixie springclinic in de kinderpiste. Benieuwd hoe je leert springen? Kom dan kijken en luisteren bij de SoSo Kinderpiste. De topruiters die meedoen aan CSI Eindhoven, gaan de kinderen leren springen met hun eigen pony’s. Houd je van muziek én pony’s? Kom dan naar de kür op muziek kijken op donderdag en vrijdag.

Mad Science en Phoxy
Tijdens CSI Eindhoven zijn er voor kinderen ook superleuke activiteiten naast de paarden. Je kunt je op vrijdag laten inspireren door de techniek en wetenschap van Mad Science. Hun gekke professoren verbazen je met hun leuke proeven en experimenten. Om 11.00 uur geven de professoren en te gekke show en tot 15.00 uur kun je zelf experimenteren. En dat is niet het enige! Ben je een echte PSV-fan? Kom dan zaterdag een kijkje nemen op CSI Eindhoven want wij hebben voor de voetbalfans een leuke verassing. Niemand minder dan Phoxy, de mascotte van PSV, komt naar De Karpendonkse Plas, hij ziet zijn fans graag langskomen en gaat met liefde en plezier op de foto. Phoxy zal van 11.00 uur tot 13.30 uur op CSI Eindhoven zijn, hopelijk is hij dan een beetje uitgerust van het kampioensfeest van PSV..

Meet & Greet’s met topruiters
Een Meet & Greet met onze Nederlandse topruiters is een droom voor vele jonge paardenliefhebbers en mag natuurlijk niet ontbreken op CSI Eindhoven. Iedere dag opnieuw heb je de kans om al je vragen te stellen, handtekeningen te verzamelen en zelfs op de foto te gaan met jouw idool. Wij hebben speciaal voor de kinderen een leuk, gratis fanboekje gemaakt waarin je alle handtekeningen kwijt kunt! Iedere dag om 13.00 uur vindt de Meet & Greet plaats in de kinderpiste.

Sprookjes en parcourslopen
Geloof jij in sprookjes? Wij wel! Zaterdag vindt om 15.00 uur een sprookjesshow plaats mét paarden in de kinderpiste. Heb je genoeg gezien en ben je wel eens benieuwd naar de hindernissen van de spectaculaire Van Grunsven Groep Derby? Ga dan zaterdag om 16.30 uur mee de piste in om het parcours te verkennen. Wij laten je dan zien waar de ruiters overheen mogen springen.

Het gratis toegankelijke familieuitje
Waar kun je tegenwoordig van dichtbij genieten van absolute topsport zonder dat je daarvoor tickets hoeft te kopen? Iedereen is van harte welkom op CSI Eindhoven, hét familieuitje van Eindhoven tijdens het Hemelvaartsweekend. Wanneer je tussen de sport en het entertainment wilt genieten van lekker eten, een gezellige borrel of gewoon een kopje koffie kan dat ook.

Programma
Donderdag

10.30 uur stokpaardjes
11.30 uur pony’s knuffelen en poetsen
13.00 uur meet & greet
14.30 uur kür op muziek
15.30 uur bixie springclinic

Vrijdag
10.30 uur stokpaardjes
11.00 uur Mad Science Show
11.30 uur pony’s knuffelen en poetsen
12.00 uur Mad Science Funstation
13.00 uur meet & greet
14.30 uur kür op muziek
15.30 uur bixie springclinic

Zaterdag
10.30 uur wheelbarrow
11.30 uur pony’s knuffelen en poetsen
13.00 uur meet & greet
14.00 uur bixie springclinic
15.00 uur sprookjesshow
16.30 uur parcourslopen Derby

Zondag
10.30 uur stokpaardjes
11.30 uur pony’s knuffelen en poetsen
13.00 uur meet & greet
15.15 uur bixie springclinic