Sanne Melsen wint ‘Make Your Star Shine’ contest van Cavalor

De paardensport kan niet bestaan zonder de inzet en het harde werken van de grooms. Op CSI Eindhoven beseffen we ons dat maar al te goed. Daarom dat wij ‘onze’ grooms dagelijks trakteerden op ontbijt, lunch en diner. Ook Cavalor vindt aandacht voor de grooms belangrijk, samen met CSI Eindhoven is daarom de Make Your Star Shine contest opgezet.

Afgelopen vrijdag was Cavalor aanwezig op CSI Eindhoven. Voor de contest Make Your Star Shine waren zij op zoek naar de verzorgde combinaties. In totaal nomineerden zij vier ruiters, paarden en hun grooms voor de groomprijs. Er kon online worden gestemd via de social media-kanalen en voor de winnende groom was er een groomingbag vol Cavalor-verzorgingsproducten.

Niet alleen de paarden werden hiermee in het zonnetje gezet maar ook de grooms kregen extra aandacht voor het goed verzorgen van de paarden. De vier best verzorgde combinaties waaruit gekozen kon worden waren:


   • Francois-Xavier Boudant met zijn paard Ermes du Nou en zijn groom Samuel Jarry
   • Kim Emmen met haar paard Island VG en haar groom Barbara Kanka
   • Gilles Thomas met zijn paard Saladin S en zijn groom Sanne Melsen
   • Britt Wieferink met Jon Jon en haar groom Denise van der Steen

  Via de social media van CSI Eindhoven en Cavalor kon volop worden gestemd en kwamen er honderden stemmen binnen. De uiteindelijke winnaar was is Sanne Melsen, zij is de groom van de Belgische Gilles Thomas. “Allereest een heel dikke merci naar CSI Eindhoven en Cavalor voor de groomsprijs. Een superleuk initiatief“, aldus Sanne.

  Zelf was Sanne al bekend met het merk en gebruikt ze graag de Cavalor Pro Scent. Haar favoriete product om vliegen en muggen uit de buurt te houden van je paard. “De Pro Scent is echt mijn favoriete product van Cavalor, vooral nu. We zitten aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven, wat ook wil zeggen, aan het water, met dus best wel wat muggen”, licht Sanne toe.

  Cavalor gelooft in de kracht van een gezond en verzorgend paard. De producten – voeding, supplementen en verzorgingsproducten – weerspiegelen de behoefte van jouw paard in elke sportieve presentatie, levensfase of speciale behoefte.  

  Bekijk hieronder de video met Sanne Melsen. Foto: Pion Steeg
  Video: Sharon Vandeput