Doron Kuipers snelt naar winst in de Wijlaars Prix

De eerste winnaar is bekend! Doron Kuipers met Hannibal Style Vk Z wint de Wijlaars Prix CSIYH Youngster Tour. Niels Kersten en de Oostenrijkse Philippa Linde stonden achter hem met elk een seconde verschil.

De kop is eraf. CSI Eindhoven is begonnen aan de 50e editie op de Karpendonkse Plas. Het is prachtig weer, publiek is al in grote getale aanwezig en de ruiters hebben er zin in. Ook voorzitter Peter Slaats is enthousiast: “Het is fantastisch om na 2 jaar weer terug te zijn op het vertrouwde terrein. Het is en blijft de mooiste springlocatie van Nederland, al ben ik natuurlijk niet geheel objectief. Het is mooi om te zien hoe graag iedereen weer hierheen komt en we kijken uit naar de komende dagen.”

Maar liefst 17 ruiters wisten foutloos te blijven in het parcours dat stond uitgeschreven als een tweefasen special. De beste vijf ruiters waren:
1. Doron Kuipers – Hannibal Style Vk Z
2. Niels Kersten – King’s Dream
3. Philippa Wildfang Linde – Son der Eerde K
4. Erika Lickhammer- van Helmond – Koberlina TN
5. Lars Kersten – Hascombe Verona

Uitslagen

Deze rubriek werd aangeboden door Wijlaars Grondwerken, zij bieden het totaalpakket op het gebied van tuin, op de bouw en alles in grond,- straat- en beregeningswerk.

Doron Kuipers – Hannibal Style Vk Z CSI Eindhoven 2022 © DigiShots