CSI Eindhoven in de startblokken!

Het internationaal springconcours CSI Eindhoven maakt zich op voor vier dagen lang topsport. Van 26 tot en met 29 mei komt de Nederlandse top en internationale ruiters voorbij op de Karpendonkse Plas dat voor de 50e keer het decor is van CSI Eindhoven. Zoals altijd is de toegang alle dagen gratis.

De Olympisch bronzen medaillewinnaars, Maikel van der Vleuten en Beauville Z, komen aan het Eindhovense publiek hun kwaliteiten tonen. Ook de Nederlandse topruiters Kevin Jochems, Jack Ansems en Leon Thijssen zijn van de partij. Voormalig Derby-winnaars Aniek Diks, Leopold van Asten, William Funnel, Joy Lammers, Henk van de Pol en Wout-Jan van der Schans ontbreken dit jaar ook niet.

Ladies Day
De springrubrieken beginnen Hemelvaartsochtend op de zogenoemde Ladies Day. Traditiegetrouw vindt er een dameszadel show plaats en komen alle dames die zich uitgedost hebben met een hoed in aanmerking voor de ‘mooiste hoed verkiezing’, waarvoor weer mooie prijzen zijn te winnen! Voor kinderen is er iedere dag genoeg te doen in de SoSo Kids Club met schminken, knutselen, diverse spelletjes, de speelhoek en Meet & Greets met SoSo!

Hoogtepunten
Sportieve hoogtepunten op het programma zijn de Finale Lichtstad Tour op zaterdag, de Van Grunsven Groep Derby op zaterdag en de slotrubriek op zondag, de 1.55m VDL Groep Grote Prijs.  Na afloop van het sportieve programma zorgt The Harbour Club – Eindhoven dagelijks vanaf 20.00 uur voor een DJ en/of live muziek. Oftewel reden genoeg om deze week te komen genieten van topsport, sfeer en gezelligheid op de Karpendonkse Plas.

Klik hier voor de deelnemerslijsten en het programma.

Foto Lilian Valentin