Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Startplaats voor winnaars KNHS-Roelofsen Competitie

4/20/2015 1:07:56 PM


Sponsorhindernis Roelofsen Horse Trucks

De doorstart van CSI Eindhoven was vorig jaar een doorslaand succes. Het driesterren evenement aan de Karpendonkse Plas weet ook dit jaar belangrijke partijen aan zich te binden, zowel sponsoren als ruiters. In samenwerking met Roelofsen Horse Trucks krijgen drie winnaars van de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie een startplaats toegekend op het springconcours. De gevestigde orde van de mondiale springsport zal onder andere acte de présence geven in de VDL Groep Grote Prijs van Eindhoven en de spectaculaire Derby.

Met aanmeldingen van ruiters met olympische- en Wereldtitels op hun palmares, kan de organisatie binnenkort een bijzonder indrukwekkend deelnemersveld bekend maken. Zeker is dat KNHS-Roelofsen Jeugd competitiewinnaars Maud Roosendaal (young riders), Max de Mol (junioren) en Niels Bulthuis (children) een schat aan ervaring op kunnen doen tussen hun voorbeelden.

“De competitie is er zodat de jeugd zich kan blijven ontwikkelen in de sport. We wilden graag een extra prijs beschikbaar stellen en dat is in samenwerking met CSI Eindhoven gelukt en met veel positieve geluiden ontvangen. De winnaars kunnen door deze startplaatsen extra ervaring opdoen op een grote wedstrijd, waar ze normaal gezien niet zouden rijden. En het biedt extra kansen voor de ruiters om zich bij de bondscoach in de kijker te rijden”, vertelt Florianne Heijting namens Roelofsen Horse Trucks.

CSI Eindhoven vindt plaats van 14 tot en met 17 mei aan de Karpendonkse Plas. De toegang is alle dagen gratis. De wedstrijden zijn tevens live te volgen via ClipMyHorse.

Bron: www.knhs.nl