Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Unieke Expat Lunch tijdens CSI Eindhoven

5/3/2014 12:00:00 AM


Peter Slaats
Combineer paardensport met business en maatschappelijke betrokkenheid en je hebt tijdens een hippisch evenement een formule te pakken die ook bij niet-paardenliefhebbers aanslaat en bovendien voor nieuwe sponsoren zorgt! Paardenliefhebber Peter Slaats, CEO itelligence Benelux Holding, nam het initiatief om op vrijdag 30 mei tijdens CSI Eindhoven een Technology & Innovation Expat Lunch te organiseren. De reacties zijn overweldigend.
 
“We hebben plaats voor zo’n tweehonderd gasten en voordat de eerste uitnodiging voor de Expat Lunch de deur uit was, stond de teller al op honderd aanmeldingen. Eindhoven is uitgeroepen tot slimste regio van de wereld en trekt veel expats, hoog opgeleide mensen uit andere landen en culturen. Door een meeting te organiseren met topsprekers willen we iets betekenen voor hen en bedrijven, waarbij ze na afloop kennis kunnen maken met de paardensport”, vertelt Peter Slaats.
 
Het doel van dit seminar is verbindingen leggen. De organisatie wil innovatie combineren met een event in de paardensport en de groep expats uit de regio. Als  gastsprekers komen Wim van der Leegte (VDL Groep), Wim Elfrink (CISCO Services), voormalig Tweede Kamerlid Willem Vermeend en speciale gast Gregory Shapiro. Het seminar start op vrijdag 30 mei om 11 uur in restaurant de Karpendonkse Hoeve en duurt tot ongeveer 14.00 uur.
 
itelligence organiseert de lunch samen met Cisco, Dimension Data, Intel en EMC en Corporate Housing Factory, bedrijven die voor het eerst in de paardensport investeren en CSI Eindhoven ondersteunen. Bijzonder is ook dat  
de deelnamekosten gedragen worden door de organisatoren.
  
Klik hier voor meer info: www.csi-eindhoven.nl/innovationlunch