Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Piet Raijmakers trots op overwinning Van Schijndel Prix

5/29/2014 12:00:00 AM


Piet Raijmakers en Van Schijndel's Chanelly. Foto digishots.nl
Vanmorgen werd op de terreinen van de Karpendonkse Plas de eerste CSI3* rubriek verreden en gewonnen door een wel heel passende ruiter. De Van Schijndel Bouwgroep was sponsor van deze 1.35m rubriek en is tevens de sponsor van de deelnemer die deze proef op zijn naam wist te schrijven, Piet Raijmakers Jr.

Met Van Schijndel’s Chanelly (v. Contender) was de Brabantste ruiter de snelste in de proef direct op tijd in 58.03 seconden. “Ik was er echt gebrand op om deze proef te winnen, natuurlijk omdat Van Schijndel deze proef sponsort, maar ook omdat ik van Chanelly weet dat als ze ervoor gaat, is ze niet te kloppen. Het is super dat CSI Eindhoven weer terug is en dan meteen een proef winnen is dubbel zo mooi!”

Een minstens net zo mooie tweede plaats was er voor de uit Eindhoven afkomstige Bianca Schoenmakers. Met de vosruin Boss HDH (v. Chin Chin) was ze Piet jr. vanmorgen net niet de baas, maar met een tijd van 58.76 wist de amazone wel heel dicht in de buurt te komen.

De derde plaats was voor de Britse Geoff Billington. Een ruiter die niet alleen in deze proef een mooi resultaat wegzette, maar ook getipt wordt als een van de kanshebbers voor de overwinning van de Derby van Eindhoven die zaterdag verreden wordt. Met Cruising Light noteerde hij in deze proef over 1.35m een tijd van 62.94 seconden.

Auteur: Eva van den Adel