Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

CSI Eindhoven op Horse & Country TV

6/1/2015 7:43:46 PM


Doron Kuipers en voorzitter Peter Slaats
Aan de Karpendonkse Plas vond van 14 t/m 17 mei het internationale concours CSI Eindhoven plaats. Het evenement werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd na een aantal jaren van afwezigheid. We kunnen wel stellen dat CSI Eindhoven zijn plek op de hippische agenda heeft teruggevochten. Ook dit jaar zette de organisatie een geslaagde editie neer waarin veel nationale en internationale combinaties aan de start verschenen.
 
Passe Partout-presentatrice Daisy van Nieuwkasteele ging langs op de Derby-dag en zag hoe de deelnemers zich voorbereiden op de moeilijke natuurlijk hindernissen die bij een Derby horen. Ze sprak Doron Kuipers over zijn voorbereidingen. Achteraf vertelde hij ook nog hoe hij de Derby had ervaren. Ze sprak met voorzitter Peter Slaats, hij vertelde vol trots over de positieve aanpassingen die het evenement dit jaar heeft doorgevoerd. Ook mocht CSI Eindhoven een bijzondere gast verwelkomen, namelijk de kersverse landskampioen PSV! Daisy sprak assistent trainer Chris van der Weerden.
 
Wederom een Passe Partout-aflevering boordevol leuke interviews! De première van Passe Partout CSI Eindhoven zie je a.s. maandag 8 juni om 20.30 uur op jouw televisiezender, Horse & Country TV!