Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Team Erbee Keukens rekent op win-winsituatie

5/26/2019 8:40:27 PM


Foto Teddy van de Rijt
Team Erbee Keukens rekent op win-winsituatie
Teddy van de Rijt is in de internationale springsport een vaak geziene amazone, maar in Eindhoven zal ze zich bij de Lichtstad Tour ook als teammanager inzetten. “Het leuke aan de competitie is dat je zelf het team mocht samenstellen. In Team Erbee Keukens rijden naast mijzelf Kelly Jochems, Aniek Diks en Marwin van den Nieuwenhuijzen mee”. 

“Een teamwedstrijd creëert een gevoel van saamhorigheid en daarnaast zijn we allemaal fanatiek zat. Ook in de voorbereidingen merk je dat. We zijn nu de beste paarden voor de finale aan het bedenken, zodat we aanstaande vrijdag er helemaal klaar voor zijn. Weten we geen topresultaat te behalen, dan hebben we het in ieder geval gezellig met deze club ruiters. En als we hoog in het klassement eindigen dan is het een win-winsituatie”, vertelt Van de Rijt met een lach.

Team Erbee Keukens ontleent zijn naam aan het bedrijf van de familie van Teddy. Het bedrijf, gevestigd in het Brabantse Nuenen, is toonaangevend in de branche en voert een compleet assortiment keukenmeubelen, apparatuur, werkbladen en aanverwante artikelen. Van praktische eenvoud tot voorname exclusiviteit staat Erbee Keukens garant voor een kwalitatieve samenstelling van uw (buiten)keuken en de inrichting van zadelkamers.