Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Team Vakwerk Uitzendgroep – Anna Hoeve Horses levert dubbele bijdrage

5/21/2019 6:20:54 PM


Team Vakwerk Uitzendgroep – Anna Hoeve
Team Vakwerk Uitzendgroep – Anna Hoeve Horses levert dubbele bijdrage

Het derde team dat vrijdag 31 mei tegengas zal geven in de Lichststad Tour is Team Vakwerk Uitzendgroep – Anna Hoeve Horses. Het team heeft de nodige kennis, ervaring en een superjonge NK-kampioene gebundeld. We stellen de ruiters van dit team aan je voor. Altijd goed voor een ‘showke’ is routinier Rob Heijligers. De Astenaar wordt vergezeld door Eric van der Vleuten jr, Sander Sauvé en de veertienjarige Nederlands kampioen bij de Children, Emma Bocken.

Teammanager Yannick Hendrikx is dan ook in zijn nopjes met de samenstelling: “Ik denk dat we een team hebben wat zeker kans maakt op de winst. Met Robje Heijligers hebben we een goede speedruiter en U20-amazone Emma Bocken rijdt voor haar leeftijd heel volwassen. Met Eric en Sander, allebei ook heel competitief, doen we zeker een gooi naar de zege. Sander vervult overigens een dubbelrol, hij is niet alleen teamruiter, maar ook de hoefsmid van dienst bij CSI Eindhoven”. 

De sponsoren achter Team Vakwerk Uitzendgroep – Anna Hoeve Horses  zijn pur sang paardenliefhebbers. Yannick rijdt voor Anna Hoeve Horses, het paardenbedrijf van de familie Knoops, gevestigd in Lierop. Hier worden de paarden verzorgd door Fransje Ras, de dochter van Toon – de man achter Vakwerk Uitzendgroep. Naast directeur ook een graag gehoorde omroeper op menig paardenconcours.