Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Leopold van Asten in de hoofdrol op eigen concours

5/11/2018 8:46:50 PM


Leopold van Asten op VDL Groep Beauty. Foto Digishots
Het enige wat nog op zijn verlanglijstje staat dit weekend is het winnen van de VDL Groep Grote Prijs op zondagmiddag. Of de Derby morgenmiddag. Maar eigenlijk kan CSI Eindhoven voor Leopold van Asten al niet meer stuk. Na een tweede prijs gisteren in de hoogste proef, won hij vandaag het 1.50m parcours om de Van Mossel Automotive Groep Prix. Maar Leopold geniet ook als bestuurslid van de duizenden bezoekers en volle VIP-tribunes.
 
Het is alweer het vijfde jaar op rij dat Leopold van Asten een dubbelfunctie vervuld op CSI Eindhoven, maar hij wordt er al duidelijk geroutineerder in gezien de prestaties in de ring. Zijn merrie VDL Groep Beauty (v. For Pleasure) is in topvorm en versloeg de tijd van de fantastisch springende Dinellie (v. Berlin) onder VDL Groep-teamlid Lisa Nooren. Sponsor Wim van der Leegte stak met trots een duim op. Een topprestatie is ook de derde plek van de Limburger Lars Kersten op Dobbey (v. Zirocco Blue).

Morgen, zaterdag, staan er op CSI Eindhoven vier springrubrieken op het programma, waarvan de spectaculaire Van Schijndels Bouwgroep Derby om 14.30 uur begint. Wie het leuk vindt om het Derby-parcours te verkennen, is om 14.05 uur van harte welkom.

Klik hier voor de uitslag van de 1.50m Van Mossel Automotive Groep Prix