Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Sander Sauve schiet raak in Roelofsen Horse Trucks Prijs

5/28/2017 12:12:08 PM


Sander Sauve en Goldika
Na een derde en een vierde prijs afgelopen dagen was het vanochtend de volle winst op CSI Eindhoven voor Sander Sauve. Hij won de 1.25m CSI1* Small Tour finale om de Roelofsen Horse Trucks Prijs. Er brak een flinke hoosbui los boven de Karpendonkse plassen, maar Sander Sauve ontsprong de dans. "Ik had het geluk dat ik als derde de ring in ging en nog op een droge bodem kon starten. Ik ben er meteen voor gegaan en alles viel nu op de plek,” 

Sander Sauve won met de zesjarige Goldika, een dochter van Numero Uno die hij zelf fokte en opleidde. "Een geweldige, zeer scherpe merrie", is de ruiter enthousiast. Niels Bulthuis die de voorafgaande rubrieken op 1.25m niveau won, moest in de finale opgeven.

De tweede prijs ging naar Lio Lammers met Zazou van de Broekkant (v. Numero Uno). Ralph Slaats, zoon van CSI Eindhoven-voorzitter Peter Slaats, had de pech dat hij in een stortbui terecht kwam, maar reed onverstoorbaar naar het derde geld met Fabio (v. Calvaro).

Vierde en vijfde werden Daniel Melis op Cheetah STM (v. Lupicor) en de Noorse Rebekka Lie Andersen op Charlton (v. Quasimodo Z).

Klik hier voor de uitslag