Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Fabienne Roelofsen schittert in Wijlaars Prijs

5/25/2017 11:22:08 AM


Fabienne Roelofsen en Alonso
CSI Eindhoven is van start en hoe! Terwijl de complimenten uit de monden stromen van de ruiters over het schitterende terrein, springen hun paarden fantastisch op de graspiste. Fabienne Roelofsen herhaalde haar internationale overwinning vorige week in Tubbergen met Alonso (Casco x Wagner) in de openingsrubriek, de Wijlaars Prijs in de CSI1* Big Tour op 1.35m niveau.

"Ik dacht: ik probeer het gewoon. Het is wel een heel grote piste met lange lijnen, maar Alonso vond het ontzettend leuk", vertelt de amazone uit Raalte die in haar afstudeerperiode zit. De student bedrijfseconomie kent drukke tijden en rijdt de paarden in de avonduren. 

"Dit concours had ik toch niet willen missen. CSI Eindhoven is het mooiste buitenconcours van Nederland. Het is fantastisch om hier te mogen rijden", vertelt ze. 

Teddy van de Rijt won de tweede prijs met Zazou (v. Germus R). Rob Heijligers reed zich ook in de kijker met Ffww88 (v. Azteca VDL), die de derde tijd neerzette. De topvijf werd aangevuld door Joep van der Kampen met VDL Groep Dimitrie (v. Clarimo) en Liza Tiebot met C'est la Vie (v. Namelus R).

Klik hier voor de uitslag