Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Feestelijk jubileum Ladies Day

5/24/2017 7:42:42 PM


Promodorp: voor elk wat wils
Het Eindhovense concours CSI Eindhoven met een eerste jaargang in 1946, is uitgegroeid tot een Eindhovense traditie tijdens het Hemelvaartweekend. De Ladies Day, traditioneel op Hemelvaartsdag, is sinds 1992 een vast onderdeel van het programma. Morgen op 25 mei dus voor de 25e keer!
 
Paardensport is typisch een evenement waar hoeden of andere hoofdbedekkingen worden gedragen. Van elegante, chique, extravagante tot gewoon stoere hoeden, eventueel met outfit. Gedurende de dag zal een jury de hoeden en/of outfits beoordelen.
 
Naast het internationale paardenspektakel aan de Karpendonkse Plas zijn er bij Ladies Day leuke passende side-events.  Ook voor kinderen is er van alles te doen, zoals ponyrijden en schminken. Er is een promodorp met onder andere een hoedenkraam waar je je eigen hoed kunt versieren en vele andere kramen die de Ladies zeker zullen interesseren. De dames en heren worden in de loop van de dag uitgenodigd om naar de prijsuitreiking om 16.00 uur te komen. Er zijn dit jaar extra mooie prijzen te winnen.
 
Het 25- jarig jubileum krijgt een extra feestelijk tintje. De Dutch Sidesaddle Association zal de dag opluisteren met een speciale show die gegeven wordt met een tiental dameszadelamazones met hoeden en veren. Zij rijden nog op de traditionele manier, aangevuld met Spaanse rijdsters in historische kleding.