Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Niels Bulthuis wint 1.20m Roelofsen Horse Trucks Prijs

5/8/2016 10:17:43 AM


Niels Bulthuis en S.F. Zendo (Heartbreaker)
Niels Bulthuis is kortgeleden vijftien geworden en rijdt nu al voor de tweede keer op CSI Eindhoven. De zoon van springruiter en handelaar Peter Bulthuis pakte vanochtend zijn eerste overwinning in de CSI1* rubriek op 1.20m niveau om de Roelofsen Horse Trucks Prijs. En laat hij zijn startplek nou te danken hebben aan Roelofsen.

"Vorig jaar kreeg ik van Roelofsen Horse Trucks een startbewijs omdat ik de KNHS-Roelofsen Jeugd competitie won en dit jaar kreeg ik opnieuw een uitnodiging toen ik me had ingeschreven", vertelt hij. Niels won vanochtend met S.F. Zendo (Heartbreaker x Burggraaf), die met zijn vader al 1.45m ervaring op deed. "Ik heb er ook al wel 1.30/1.40m mee gesprongen, maar voor deze week heb ik hem bewust wat lagere proeven gesprongen. Het is wel een beetje een speciale. Hij springt zo de ring uit als hij er geen zin in heeft", lacht Niels.

Lio Lamers uit Belgiƫ won de tweede en vierde prijs met Zazou van de Broekkant (v. Numero Uno) en Vienna (v. Cavalier). De derde prijs was voor Kaitlin Kitto met Bianco (v. Cartano). Vijfde werd het zeer constant presterende duo Joep van der Kampen en VDL Groep Ilze (v. Indoctro).

Klik hier voor de uitslag