Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Winny Hoffmann: Compliment aan CSI Eindhoven

5/8/2016 12:13:01 PM


Winnie Hoffmann, hier rechts
Hoffmann Groep, specialist in het aanbrengen van grond- en waterkerende constructies, is ook dit jaar weer een van de klinkende sponsoren van CSI Eindhoven. Voor mevrouw Winny Hoffmann is het logisch dat zij de naam van haar bedrijf verbindt aan het concours. “CSI Eindhoven, dat betekent vier dagen lang kennismaken met al het moois dat de paardensport biedt. Voor kenners maar ook voor leken valt er zoveel te zien. En dat aan de Karpendonkse Plas, een van de fijnste plekken van Eindhoven.
 
Spannende momenten genoeg. Niet in het minst tijdens de Hoffmann Groep Prix, waar dochter Reggy van de Helmondse Spring- en Dressuurstal Hoffmann ook dit jaar weer haar opwachting maakt. Respect is er ook voor toptalent Maikel van der Vleuten, een van Winny’s absolute favorieten. “Het is heerlijk om in deze ambiance relaties te ontvangen. Feit is dat zij zich enorm betrokken voelen bij de paardensport. CSI Eindhoven brengt ons nader tot elkaar. Samen genieten van een hapje en een drankje, ook dat is wat het concours met zijn sterke deelnemersveld tot een evenement van topniveau maakt.”
 
Dat een succesvol par-cours niet komt aanwaaien spreekt voor zich. Winny breekt graag een lans voor ruiter en paard. “Ik zou het pu-bliek willen meegeven: kijk naar de ruiters, naar de paarden. Het is hard werken voor ze. Goed kunnen rijden is niet voldoende. Voor een goede parcourstijd moet alles kloppen. De vorm van de dag, de klik van het moment, het parcours, de atmosfeer, alles. Houd je favorieten goed in de gaten.”
 
Ook spreekt Winny haar waardering uit voor de organisatie van CSI Eindhoven, voor de medewerkers en voor de vrijwilligers. “Zonder hen zou het concours niet zijn wat het is. Vier dagen lang doen zij hun best om in een topsportambiance bezoekers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zelf heb ik in het verleden ook concoursen georganiseerd. Dat kost enorm veel kruim. Dat CSI Eindhoven zichzelf elk jaar weer weet te overtreffen, dat vind ik een compliment waard.”
 
Over Hoffmann Groep
Hoffmann Groep is marktleider in de Benelux in het verticaal trillingvrij aanbrengen van constructies die grond en water buiten houden, zoals damwanden, berlinerwanden, CSM-wanden en sleufbekistingen. Dit zeer specialistische werk beheerst Hoffmann Groep tot in detail. Onder Hoffmann Groep vallen Hoffmann Bodemtechnieken, Krings, W-dam, Wedam en Winmix.