Hemelvaart 2022 GRATIS TOEGANG

Van harte welkom op CSI Eindhoven

5/5/2016 8:00:11 PM


Peter Slaats (rechts)
Met gepaste trots mag ik u namens ons bestuur welkom heten bij CSI Eindhoven! Door de tomeloze inzet van vele medewerkers, trouwe sponsoren en enthousiaste ruiters bieden wij u wederom vier dagen lang topsport. We zetten volgens goed gebruik de traditie sinds 1947 aan de Karpendonkse Plas voort, met meer internationale allure dan ooit te voren. Springruiters uit alle werelddelen zullen zich meten met de Nederlandse ruitertop in onder andere de Lacom Derby van Eindhoven en VDL Groep Grote Prijs, waarbij ook dit jaar voor de winnaar een Van Laarhoven MINI klaarstaat.
 
Ons evenement biedt naast topsport ook ruimte voor talentontwikkeling, waarbij er diverse rubrieken voor jonge springpaarden op het programma staan. Aankomende topruiters krijgen tevens de mogelijkheid om onder toeziend oog van hun trainers ervaring op te doen op één van Nederlands mooiste outdoor concoursen.

Dankzij de ongekende inspanning van medebestuurders Eric van der Vleuten, Leopold van Asten en Frank Wijlaars hebben wij dit jaar een geweldig deelnemersveld: onder andere kersvers Nederlands kampioen Frank Schuttert, Olympich-, Europees- en wereldkampioen Jeroen Dubbeldam en Amerikaans Olympiër Beezie Madden zetten ons evenement universeel in de spotlights.

We brengen de pracht van de paardensport niet alleen dichtbij voor de liefhebber, maar tevens voor iedereen uit de omgeving. Met gratis toegang tot het wedstrijdterrein, een sfeervol promodorp en diverse activiteiten voor de jeugd, willen wij iedereen een vleugje magie van de springsport meegeven.

In samenwerking met bedrijven uit de regio en hippische ondernemingen zijn we erin geslaagd een link tussen sport, ondernemerschap en amusement te realiseren. Mijn speciale dank gaat uit naar bestuurlijke collega’s GertJan van Gerven en Driek Lammers, door hun onaflatende toewijding kunnen wij nu vier dagen lang genieten van CSI Eindhoven.

Wij hopen de bezieling en passie die wij voor de sport hebben met u te delen. Fijn dat u er bent!
 
Peter Slaats
Voorzitter CSI Eindhoven